Cannes Yachting Festival 2023. ponovno podigao ljestvicu!

Cannes Yachting Festival 2023. službeno je iza nas, a mi smo ispunjeni radošću i uzbuđenjem. Kao i uvijek, bio je to izvanredan događaj. Od srca zahvaljujemo svima koji su posjetili naše predstavnike. Vaša prisutnost odigrala je ključnu ulogu u velikom uspjehu ovog festivala.

Sa Cannes Yachting Festivala 2023. izdvajamo

Među brojnim renomiranim brendovima i modelima na Cannes Yachting Festivalu 2023., neke su nas premijere i prezentacije apsolutno oduševile.

Jedna od njih svakako je bila Beneteauova svjetska premijera Antaresa 12. Nimbus je svoju izložbu započeo predstavljanjem novog Weekendera 11, utjelovljenja avanture. U međuvremenu, Saxdor je doprinio uzbuđenju otkrivajući dugo očekivani 400 GTO, postavljajući novi standard za uzbudljiva nautička iskustva.

Sea Ray s ponosom je predstavio dva modela koja oduzimaju dah: SLX 260 i 370 Sundancer OB. Oni predstavljaju beskrajne mogućnosti koje vas očekuju na otvorenom moru. Boston Whaler, dijeleći istu posvećenost izradi, pridonio je uzbuđenju na festivalu globalnom premijerom modela 280 Dauntless i 405 Conquest. I ne zaboravimo Rivierin luksuz i sofisticiranost. Napravili su veliki ulazak s dvije europske premijere – modelima 585 SUV i 465 SUV, dodatno potvrđujući ideju da luksuz ne poznaje granice kad je u pitanju Riviera.

Tu smo za vas

Naš tim u Nautika Centru Nava stoji vam na usluzi i spreman je pomoći oko svih upita i pružiti informacije.

Još jednom želimo izraziti zahvalnost svima koji su podržali i doprinijeli uspjehu ovogodišnjeg Cannes Yachting Festivala. Vaša prisutnost napravila je razliku.

Radujemo se budućim događajima, raspravama, partnerstvima i kupnjama! Vaša sljedeća prilika je u Biogradu i počinje 25. listopada 2023.! Uskoro ćemo objaviti više detalja, pratite nas!

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA